Welkom op de site van News-together

News Together – vertaald naar het Nederlands: Nieuws bij elkaar – is een dienst van Tenlex die nieuwsbronnen doorzoekt. Met deze dienst worden de titels, eerste alinea’s en (soms) afbeeldingen weergeven van kranten, organisaties en politieke partijen. Zo zie je in één oogopslag het nieuws dat jij interessant vindt. Daarnaast blijf je op deze manier eenvoudig op de hoogte van het laatste nieuws. Het is nu zelfs bij sommige artikelen mogelijk het volledige nieuwsbericht te bekijken. De bètaversie van de dienst News Together is op 1 maart 2016 gelanceerd.

Direct van persbureaus wordt het regionale- of specifieke nieuws beschikbaar gesteld op de onafhankelijke nieuwswebsite News Together. Een ontwikkeling die de laatste jaren heeft plaatsgevonden, is dat de mogelijkheid voor het achterlaten van reacties - ‘comments’ - onder een nieuwsbericht of een andere pagina steeds belangrijker is geworden. Men wil graag zijn mening delen, waardoor het koppelen van weblogs aan News Together geen moeilijke keuze was. Mensen kunnen nu gemakkelijk hun visie belichten en dit zorgt ook voor een verhoging van de interactie. Nieuws is niet langer meer éénrichtingsverkeer.

Het nieuws is in verschillende categorieën onderverdeeld. De categorieën die je op onze website terugvindt zijn binnenland, buitenland, wetenschap, economie, entertainment, sport en gezondheid. Onze dienst is zo gebouwd dat je zelf kunt instellen waar op de pagina je welke categorie vindt. Op deze manier kun je voor jou het belangrijkste nieuws sorteren. Daarnaast is het ook mogelijk nieuws via een RSS-feed te bekijken. Heb je weinig tijd? Dan kun je ervoor kiezen om alleen de ‘hot items’ te lezen. Hier staan alle artikelen die door de gebruikers het meest worden gelezen!