News-Together Publisher Program

Word nu partner van News-Together en genereer meer inkomsten met uw website.

Vraagt u zich soms af hoe u meer inkomsten zou kunnen halen uit uw website? News-Together biedt u een uitgelezen kans om op een eenvoudige manier extra inkomsten te genereren door middel van uw website. Treed in de voetsporen van duizenden News-Together partners die betaald worden voor het toevoegen van News-Together informatie aan hun website. Het toevoegen van de News-Together zoekfunctie op uw website, kan u helpen om op een simpele manier geld te verdienen. Bovendien kan u door het toevoegen van de News-Together zoekfunctie waardevolle info toevoegen aan uw website, en dit volledig gratis.

Met de News-Together Search API kunt u zoeken naar de gepaste oplossing voor uw website. Wij kunnen oplossingen aanbieden voor websites in meer dan 50 landen. U blijft baas over uw eigen inhoud, want u kiest zelf waar de nieuws zullen verschijnen. Zo bent u zeker dat de look en feel van uw eigen webiste behouden blijft. Wij bieden u bovendien overzichtelijke rapporten aan over het gebruikersverkeer en uw gerelateerde inkomsten.

Laat de bezoekers van uw website nieuws zoeken via News-Together. Wij bieden u een eenvoudige code-generatie die al binnen enkele minuten live op uw website kan geplaatst worden. Als uitgever heeft u zelf de keuze. Of u krijgt toegang tot een reeks van volledig aanpasbare widgets om gericht naar nieuws te zoeken. Of u gebruikt News-Together als een complete zoekmachine.

Bel nu +32(0)78 48 18 71

Aarzel niet om vandaag nog partner te worden van News-Together en contacteer ons voor meer informatie.

Contacteer ons